P1 om Afghanistan-krigen

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

28 jul

P1 Orienterings behandling af Afghanistan-krigen tager typisk afsæt i spørgsmål som: ”Hvad har ni års militær indsats for at skabe fred og demokrati i Afghanistan bibragt afghanerne?” (fra P1’s reklame for programmet d. 6. juni)

Den 22. maj udtalte den af samme grund forhenværende tyske præsident Horst Köhler om Afghanistan-krigen: “military deployment is also necessary to protect our interests […] free trade routes, for example to prevent instability in a whole region, which certainly have a negative impact on our opportunities via trade, jobs and income.”

Er det nogensinde sket, at P1 har sat sine betragtelige journalistiske ressourcer ind på at få besvaret spørgsmål som: ”Hvad har ni års militær indsats for at fremme vores økonomiske interesser bibragt afghanerne?”?

Og hvis ikke, hvorfor?

Skriv en kommentar herunder – eller send en mail til:

1 svar to “P1 om Afghanistan-krigen”

  1. Jimmy Solgaard 30. jun, 2014 at 01:34 #

    Det er et dejligt spørgsmål, som jeg vil tage med mig videre på arbejde.

Skriv en kommentar