Et klassifikationsproblem

Skriv en kommentar
Print Friendly, PDF & Email

25 okt

Hvad ville man kalde det, hvis et dansk statsmedie jævnligt bragte korrekte indslag om, hvorledes et andet lands statsmedier udgør en ”statspropagandamaskine”, som ”hjernevaske[r] folk”, ”misled[er] på det groveste”, retfærdiggør ”aggression mod en suveræn stat” og taler magthaverne ”efter munden”, men aldrig omtalte, hvorledes det selv taler magthaverne ”efter munden” og retfærdiggør ”aggression mod suveræne stater”?1

  1. Oplysning om propaganda?
  2. Propaganda?

 

 Udgivet 25. oktober 2014

  1. Citaterne er fra et indslag om russisk statspropaganda fra P1-programmet Europa lige nu, hvori den lettiske viceudenrigsminister, Viktors Makarovs, optræder som ekspertkilde. Lyt til indslaget her:

    Mange lignende indslag er blevet sendt på P1, siden “Ukraine-krisen” opstod. []

Skriv en kommentar